خدمات یوتیوب

پول درآوردن از یوتیوب یکی از فرصت های بسیار مناسب برای کسب درآمد دلاری از هر نقطه از دنیا است.

کسب درآمد از یوتیوب چگونه است

۱ بازديد

راه های کسب درآمد از یوتیوب

اما سوال مهم این است که نحوه کسب درآمد از یوتیوب چگونه است؟ به عبارت دیگر، یوتیوب چطور و براساس چه فاکتورهایی به شما درآمد می دهد؟ آیا فقط افزایش تعداد بازدید راه مناسبی برای بالا بردن درآمد از یوتیوب است؟

راه های کسب درآمد از یوتیوب تنوع زیادی دارد و متناسب با شرایط و نحوه فعالیت می توانید آنها را انتخاب کنید. از بهترین این روش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • یکی از اصلی‌ترین روش‌های درآمدزایی، تبلیغاتی است که در ویدیوها نمایش داده می‌شود. یوتیوب به ازای نمایش یا کلیک روی این تبلیغات به یوتیوبرها پول پرداخت می‌کند.
  • یوتیوبرها می‌توانند با برندها قرارداد ببندند و در ویدیوهای خود محصولات یا خدمات آن‌ها را تبلیغ کنند. این نوع تبلیغات به توافق یوتیوبر و برند بستگی دارد و معمولاً درآمد بالاتری نسبت به تبلیغات یوتیوب دارد. این روش یک منبع درآمد بسیار عالی است و نباید از آن چشم پوشی کرد. به این ترتیب میتوانید به مرور به درآمد یوتیوبرها در ایران و سایر کشورها پی با تبلیغات اسپانسری پی ببرید.
  • با فعال‌سازی عضویت پولی، مخاطبان می‌توانند با پرداخت ماهانه به کانال، به محتوای ویژه و مزایای خاص دسترسی داشته باشند. این روش بیشتر مناسب کانال‌هایی است که طرفداران وفادار و زیادی دارند.
  • یوتیوبرها می‌توانند محصولات اختصاصی خود، مانند لباس، کلاه، یا سایر اقلام را به فروش برسانند. یوتیوب امکان نمایش محصولات را در پایین ویدیوها فراهم کرده که به فروش آن‌ها کمک می‌کند.
  • در پخش‌های زنده، مخاطبان می‌توانند از طریق سوپر چت یا خرید استیکرهای ویژه از یوتیوبرها حمایت مالی کنند. این قابلیت بیشتر برای یوتیوبرهایی که پخش زنده دارند محبوب است.
  • اگر ویدیوهای شما توسط کاربران یوتیوب پریمیوم (کاربرانی که اشتراک یوتیوب بدون تبلیغ دارند) دیده شود، یوتیوب به شما مبلغی به‌عنوان سهمی از درآمد اشتراک پرداخت می‌کند.
  • برخی یوتیوبرها از پلتفرم‌های حمایت مالی مثل Patreon برای کسب درآمد اضافی استفاده می‌کنند. در این حالت، کاربران می‌توانند به صورت ماهانه به یوتیوبر کمک مالی کنند و در ازای آن مزایا یا محتوای ویژه دریافت کنند.

ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی

۱ بازديد

بهترین هوش مصنوعی برای ترجمه ویدئو یوتیوب

یکی از گام های مهم برای ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی ، توجه به دقت آنها است. برخی از هوش مصنوعی ها دقت بالایی نداشته و زیرنویس و دوبله های مناسبی را در حال حاضر ارائه نمی دهند. اما برخی از آنها توسط بسیاری از یوتیوبرها استفاده شده و هر روز دقت آنها بالاتر می رود.

از بهترین هوش مصنوعی ها برای ترجمه ویدئوهای یوتیوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

·   Easysub

 

یکی از بهترین ابزارهای ترجمه ویدئوها با هوش مصنوعی easysub است که از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کند. این ابزار سرعت بسیار بالایی برای ترجمه داشته و امکان تغییر و ادیت زیرنویس های آن نیز وجود دارد. برای استفاده از این هوش مصنوعی ابتدا لینک ویدئو را به آن اضافه کنید. سپس زبان ترجمه را انتخاب و در نهایت فایل زیرنویس را می توانید دریافت کنید.

بعد از دریافت فایل زیرنویس، آن را به ویدئوی خود در یوتیوب اضافه کنید تا کاربرانتان بتوانند براحتی از محتوای ویدئو مطلع شوند.

·   Heygen.com

برای ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی،  Heygen.com انقلابی به پا کرده است. این هوش مصنوعی با دقت بسیار بالا نه تنها ویدئوها را به زبان مورد نظر ترجمه می کند، بلکه زیرنویس نیز به فیلم اضافه می شود.

بعد از ثبت نام در این سایت، می توانید ویدئوی خود را آپلود کرده و زبان مورد نظر را برای ترجمه انتخاب کنید. جالب است بدانید که بعد از دوبله، می توانید متن ویدئو را در ثانیه های مختلف مشاهده کرده و در صورت نیاز آن را ادیت کنید.

لازم به ذکر است که این هوش مصنوعی ویدئوها را با صدای شخصیت های موجود در ویدئو ترجمه می کند. به همین دلیل به شدت مورد توجه یوتیوبرها قرار گرفته است.

درآمد یوتیوب

۲ بازديد

نقد کردن درآمد یوتیوب

یوتیوب یکی از سرویس های گوگل است و برای پرداخت درآمد کاربران خود از حساب گوکل ادسنس استفاده می کند. افتتاح این حساب اصلی ترین چالش کاربران ایرانی برای نقد کردن درآمد یوتیوب است، چون این سرویس برای ایران تحریم می باشد! اما در این مطلب تمام روش هایی که می توان درآمد یوتیوب را با آن نقد کردن، با در نظر گرفتن و نگرفتن تحریم ها معرفی می کنیم تا برحسب شرایط بتوانید از آنها استفاده کنید.

روش مستقیم نقد کردن درآمد یوتیوب

اگر در کشوری به جز ایران حضور دارید، از روش مستقیم و اصلی که یوتیوب معرفی کرده است می توانید درآمد خود را نقد کنید. بعد از مانیتایز شدن کانال یوتیوب، به صورت زیر باید کانال خود را با حساب ادسنس گوگل متصل کنید:

  • وارد سایت گوگل ادسنس شوید.
  • اگر تا بحال در این سایت ثبت نام نکرده اید، بر روی get started در پایین صفحه کلیک کنید.
  • سپس آدرس جیمیل خود را وارد کنید.
  • رمز مناسب و معتبر وارد کنید.
  • کشوری که در آن ساکن هستید را وارد کنید. دقت داشته باشید که ایران را نباید انتخاب کنید!
  • بعد از کلیک روی دکمه create account، نتیجه حدود دو هفته بعد برایتان ارسال خواهد شد.
  • بعد از اینکه درآمد شما از یوتیوب به حد مجاز رسید (حداقل ۱۰۰ دلار)، گوگل ادسنس رمز برایتان ارسال می کند.
  • در زمان واریز درآمد به حساب شما، یوتیوب ابتدا رمز ارسال شده توسط گوکل ادسنس را از شما باید دریافت کند.
  • سپس اطلاعات هویتی از قبیل تصویر پاسپورت باید بارگزاری شود.
  • کاربران سایر کشورها در این مرحله باید اطلاعات مالیاتی را نیز وارد کنند.

بعد از اتمام این مراحل، درآمد یوتیوب بعد از اینکه حداقل به ۱۰۰ دلار رسید، به حساب ادسنس شما واریز می شود.

 

یوتیوب بدون فیلترشکن

۱ بازديد

یوتیوب بدون فیلتر؛ اولین گام پول در آوردن از یوتیوب

اولین گام برای رسیدن به درآمد از یوتیوب، راه اندازی کانال و آپلود و اشتراک گذاری ویدئو در آن است. یکی از اصلی ترین چالش ها برای استفاده از این پلتفرم، فیلتر بودن آن در ایران است. به همین دلیل برای باز کردن ویدئوها نیاز به vpn و فیلترشکن دارید که اغلب آنها نیاز به پرداخت هزینه داشته یا با قطعی مداوم همراه هستند. اما با چند تکنیک ساده می توان به یوتیوب بدون فیلترشکن دسترسی پیدا کرد. به عنوان مثال، اگر از ویندوز استفاده می کنید، با طی مراحل زیر می توانید براحتی یوتیوب را بدون فیلتر باز کنید:

  1. وارد کنترل پنل (control panel) شوید.
  2. وارد بخش network and internet شوید.
  3. در این صفحه روی network and sharing center کلیک کنید.
  4. از سمت چپ صفحه بر روی change adapter setting کلیک کنید.
  5. در صفحه بعد تمام شبکه های اینترنت شما نمایش داده می شود. روی شبکه اصلی کلیک راست و properties را کلیک کنید.
  6. در کادر وسط صفحه، internet protocol version 4 (tcp/ipv4) را کنید.
  7. سپس روی دکمه properties در پایین صفحه کلیک کنید.
  8. در صفحه بعد use the following DNS server addresses را کنید.

عوامل موثر در شناسایی بهترین زمان آپلود ویدیو در یوتیوب

۴ بازديد

عوامل موثر در شناسایی بهترین زمان آپلود ویدیو در یوتیوب

بهترین زمان آپلود ویدیو در یوتیوب بستگی به نوع مخاطبان، منطقه جغرافیایی و زمان فعالیت آن‌ها دارد. شما با توجه به تحقیقات و پیشنهادات عمومی می‌توانید به فاکتورهایی دقت کنید که میزان بازدید محتوای شما را افزایش دهد. این فاکتورها عبارت‌اند از:

تاثیر مخاطبان و منطقه جغرافیایی

اگر مخاطبان شما از مناطق مختلف جهان هستند، توجه به تفاوت زمانی اهمیت دارد. برای مثال، در ایالات‌متحده بازه‌ زمانی 12 تا 4 بعدازظهر (به وقت محلی) معمولاً مناسب است، زیرا کاربران پس از ناهار و در زمان استراحت خود به تماشای محتوا می‌پردازند.

روزهای هفته و آخر هفته‌ها

در روزهای هفته، بهترین زمان انتشار اغلب بین ساعت 2 تا 4 بعدازظهر است، زیرا کاربران معمولاً پس از کار یا مدرسه به گشت‌وگذار در یوتیوب می‌پردازند. در مقابل، آخر هفته‌ها، صبح زود یا بعدازظهر بهترین زمان آپلود ویدیو در یوتیوب است زیرا کاربران وقت آزاد بیشتری دارند.

استفاده از ابزارهای تحلیلی یوتیوب

ابزار YouTube Creator Studio به شما امکان می‌دهد بفهمید مخاطبان کانال شما در چه زمان‌هایی بیشتر آنلاین هستند. در قسمت Analytics و بخش Audience، می‌توانید بازه‌های زمانی پرترافیک را مشاهده کنید و مطابق آن‌ها برنامه‌ریزی کنید.

اهمیت کیفیت محتوا و تناسب زمان انتشار

انتشار ویدیو در زمان مناسب بدون محتوای جذاب تأثیر چندانی نخواهد داشت. تلاش کنید ویدیوهای باکیفیت تولید کنید و در زمان‌هایی که مخاطبان هدف شما آنلاین هستند، منتشر کنید.

چگونه کانال یوتیوب را مانیتایز کنیم؟ روش درخواست مانیتایز شدن کانال یوتیوب

۳ بازديد

درخواست مانیتایز شدن کانال یوتیوب

بعد از اینکه کانال یوتیوب شما شرایط بالا را داشت، شما می‌توانید برای مانیتایز شدن درخواست دهید؛ اما چگونه کانال یوتیوب را مانیتایز کنیم؟ در ادامه گام‌به‌گام توضیح خواهیم داد که برای مانیتایز شدن چه باید کرد.

  1. ابتدا وارد سایت یوتیوب به آدرس www.youtube.com شوید و اطلاعات حساب گوگل خود را وارد کنید.
  2. سپس به بخش YouTube Studio بروید.
  3. از منوی سمت چپ در قسمت داشبورد روی گزینه Earn کلیک کنید. این گزینه پیش‌تر به نام Monetization بود.
  4. اگر وارد صفحه‌ای که شدید، گزینه Apply وجود داشت، یعنی کانال شما شرایط مانیتایز شدن را دارید و برای ورود به YouTube Partner Program دعوت می‌کند.
  5. سپس روی گزینه Start برای بررسی و پذیرش شرایط کلیک کنید.
  6. بعد از اینکه حساب AdSense خود را راه‌اندازی کردید یا به یک حساب فعال کانال خود آن را وصل کردید، مجددا گزینه Start را بزنید.
  7. در نهایت پس از اتمام مراحل، In Progress به معنی ” به زودی بررسی خواهد شد ” را می‌بینید.
  8. سپس زمانی که یوتیوب بررسی خود را انجام داد از طریق ایمیل و داشبورد یوتیوب به شما اطلاع می‌دهد که مانیتایز کانال شما تائید شده است یا خیر.

به نقل از یاراتیوب ” از طریق YouTube Studio، می‌توانید ویدیوها را آپلود کنید، آمارها و تحلیل‌های کانال خود را ببینید، تنظیمات ویدیوها را تغییر دهید و به بسیاری از قابلیت‌های مدیریت کانال YouTube خود دسترسی داشته باشید.”

آموزش حذف محدودیت سنی یوتیوب

۳ بازديد

آموزش حذف محدودیت سنی یوتیوب

برای اینکه شما به‌عنوان یک کاربر بتوانید به حذف محدودیت سنی یوتیوب بپردازید، فرایندی پیچیده و سخت را در پیش رو ندارید و با یک تنظیمات ساده که مراحل آن را به ترتیب توضیح می‌دهیم، شما می‌توانید به راحتی این تغییرات را اعمال کنید و به محتواهای بدون محدودیت سنی دسترسی داشته باشید. مراحل حذف محدودیت سنی یوتیوب عبارت‌اند از:

حذف محدودیت سنی یوتیوب از طریق سایت

  • در صورتی که دارای حساب کاربری گوگل هستید، لطفاً به حساب خود وارد شوید. در غیر این صورت، برای ایجاد حساب جدید اقدام فرمایید. سپس وارد تنظیمات حساب کاربری Google شوید.
  • در قسمت “General” یا “عمومی ”، به بخش “Personal info & privacy” یا “اطلاعات شخصی و حریم خصوصی ” بروید.
  • بخش مربوط به ” Birthday ” را پیدا کرده و اطلاعات خود را ویرایش کنید و در نهایت روی گزینه ” Save “کلیک کنید.

بعد از اینکه این مراحل را اجرا کردید برای اطمینان از حذف محدودیت سنی یوتیوب بایستی در تنظیمات این پلتفرم تغییراتی را ایجاد کنید. این تغییرات شامل موارد زیر می‌شود:

  • در صفحه اصلی یوتیوب، به انتهای صفحه اسکرول کنید و روی نام کاربری خود کلیک نمایید.
  • از منوی باز شده، گزینه ” Settings ” را انتخاب کنید.
  • سپس وارد تب ” General ” شوید.
  • برای حذف محدودیت سنی یوتیوب، باید تنظیمات مربوط به ” Content made for kids “(محتوای برای کودکان) را در بخش ” Age restrictions “(محدودیت‌های سنی) حساب کاربری خود شما فعال نباشد.

حذف محدودیت سنی یوتیوب از طریق اپلیکیشن

برای تغییرات محدودیت سنی فقط کافی است از تنظیمات محدودیت سنی استفاده کنید و هرگاه خواستید این تنظیمات را تغییر دهید. روش حذف محدودیت سنی یوتیوب از طریق وب‌سایت را ارائه دادیم ولی اگر شما قصد دارید از طریق اپلیکیشن این تغییرات را اعمال کنید، مراحل زیر را گام به گام اجرا کنید:

  • وارد حساب گوگل خود شوید. برای دسترسی به تنظیمات حساب گوگل، به بخش ” Account ” در تنظیمات بروید.
  • برای دسترسی به تنظیمات مربوط به حریم خصوصی و اطلاعات شخصی، به بخش ” Personal info & privacy ” مراجعه کنید.
  • سن خود را با انتخاب گزینه ” Birthday ” و وارد کردن تاریخ تولدتان تأیید کنید.

در ادامه مانند حذف محدودیت سنی یوتیوب از طریق سایت باید تغییراتی در خود پلتفرم ایجاد کنید.

  • در اپلیکیشن یوتیوب روی تب ” Library” کلیک کنید.
  • با کلیک روی پروفایل خود، به بخش ” Settings” حساب کاربری دسترسی پیدا کنید.
  • برای تغییر تنظیمات سنی، به قسمت ” General” بروید و در بخش ” Age restrictions“، گزینه ” Content made for kids” را غیرفعال کنید.
  • پس از انجام این تنظیمات، شما موفق به حذف محدودیت سنی یوتیوب خواهید شد. با این حال، گوگل ممکن است برای تأیید مجدد سن شما، از شما درخواست اطلاعات بیشتری کند.

کسب درامد با یوتیوب در ایران چگونه است؟

۳ بازديد

انواع روش های کسب درامد با یوتیوب در ایران

این روزها می‌بینیم که جامعه یوتیوبرهای ایرانی در حال گسترش است، زیرا نقد کردن درآمد یوتیوب به کمک شرکت‌های واسطه معتبر دیگر سخت نیست. کافیست یکی از روش‌های زیر را به کار بگیرید تا کسب درامد با یوتیوب در ایران را تجربه کنید:

کسب درامد دلاری با ساخت ویدیوی آموزشی در یوتیوب

این روزها یوتیوب به دانشگاهی آنلاین تبدیل شده که افراد میتوانند در هر حوزه‌ و صنعتی با دیدن ویدیوهای آموزشی از آن کسب علم کنند!

اگر شما در یک حوزه خاص دانش و تجربه دارید، می‌توانید با ساخت ویدیوهای آموزشی قدمی در راه کسب درامد از یوتیوب بردارید. کافی است محتوای ویدیوی شما پاسخ سوالات کاربران را به ساده‌ترین روش ممکن بدهد. بعد از آن کاربران به سمت کانال شما سرازیر خواهند شد!

ویدیوهای نقد و بررسی جذاب برای یوتیوب بسازید

یکی از انواع محتواهای ترند یوتیوب نقد و بررسی است!

شما با یک نگاه متفاوت می‌توانید درباره فیلم، سریال، کتاب، موسیقی، وسایل و تجهیزات، بازارهای مالی و سایر موارد ترند در یک ویدیوی باکیفیت به نقد و بررسی آن‌ها بپردازید. حتی می‌توانید دو محصول مشابه از دو برند متفاوت را مقایسه کنید و تفاوت‌های آن‌ها را نقد کنید.

درامد از یوتیوب با تولید ویدیو معرفی بازی های جدید

بازی‌های آنلاین را می‌توان یکی از حوزه‌های پرطرفدار از سنین کودکی تا بزرگسالی دانست.

به نقل از یاراتیوب " درآمدزایی از یوتیوب از طریق ویدئوهای گیمینگ یکی از پرطرفدارترین و سودآورترین روش‌ها برای سازندگان محتوا است."

پس شما نباید از این روش غافل شوید و ویدیوهایی بسازید که محتوای آن، آموزش بازی‌های جدید، نقد و بررسی بازی‌های محبوب، اطلاعات و باگ‌های بازی ها و ... را شامل شود.

در فروش محصولات در یوتیوب همکاری کنید

شما با افیلیت مارکتینگ یا همان همکاری در فروش می‌توانید از یوتیوب کسب درآمد داشته باشید. برای این کار لازم است که کانال یوتیوب شما حجم بازدید خوبی داشته باشد. شما می‌توانید در یک ویدیو محصول یا خدماتی را معرفی کنید و در دیسکریپشن ویدیوی خود، لینک دسترسی به آن‌ها را بگذارید. البته شما می‌توانید بخشی از محتوای اصلی خود را به این تبلیغات اختصاص دهید.

کسب درآمد از یوتیوب چگونه است؟ معرفی ترفندهای کاربردی

۴ بازديد

راه های کسب درآمد از یوتیوب

اما سوال مهم این است که نحوه کسب درآمد از یوتیوب چگونه است؟ به عبارت دیگر، یوتیوب چطور و براساس چه فاکتورهایی به شما درآمد می دهد؟ آیا فقط افزایش تعداد بازدید راه مناسبی برای بالا بردن درآمد از یوتیوب است؟

راه های کسب درآمد از یوتیوب تنوع زیادی دارد و متناسب با شرایط و نحوه فعالیت می توانید آنها را انتخاب کنید. از بهترین این روش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • یکی از اصلی‌ترین روش‌های درآمدزایی، تبلیغاتی است که در ویدیوها نمایش داده می‌شود. یوتیوب به ازای نمایش یا کلیک روی این تبلیغات به یوتیوبرها پول پرداخت می‌کند.
  • یوتیوبرها می‌توانند با برندها قرارداد ببندند و در ویدیوهای خود محصولات یا خدمات آن‌ها را تبلیغ کنند. این نوع تبلیغات به توافق یوتیوبر و برند بستگی دارد و معمولاً درآمد بالاتری نسبت به تبلیغات یوتیوب دارد. این روش یک منبع درآمد بسیار عالی است و نباید از آن چشم پوشی کرد. به این ترتیب میتوانید به مرور به درآمد یوتیوبرها در ایران و سایر کشورها پی با تبلیغات اسپانسری پی ببرید.
  • با فعال‌سازی عضویت پولی، مخاطبان می‌توانند با پرداخت ماهانه به کانال، به محتوای ویژه و مزایای خاص دسترسی داشته باشند. این روش بیشتر مناسب کانال‌هایی است که طرفداران وفادار و زیادی دارند.
  • یوتیوبرها می‌توانند محصولات اختصاصی خود، مانند لباس، کلاه، یا سایر اقلام را به فروش برسانند. یوتیوب امکان نمایش محصولات را در پایین ویدیوها فراهم کرده که به فروش آن‌ها کمک می‌کند.
  • در پخش‌های زنده، مخاطبان می‌توانند از طریق سوپر چت یا خرید استیکرهای ویژه از یوتیوبرها حمایت مالی کنند. این قابلیت بیشتر برای یوتیوبرهایی که پخش زنده دارند محبوب است.
  • اگر ویدیوهای شما توسط کاربران یوتیوب پریمیوم (کاربرانی که اشتراک یوتیوب بدون تبلیغ دارند) دیده شود، یوتیوب به شما مبلغی به‌عنوان سهمی از درآمد اشتراک پرداخت می‌کند.
  • برخی یوتیوبرها از پلتفرم‌های حمایت مالی مثل Patreon برای کسب درآمد اضافی استفاده می‌کنند. در این حالت، کاربران می‌توانند به صورت ماهانه به یوتیوبر کمک مالی کنند و در ازای آن مزایا یا محتوای ویژه دریافت کنند.

 

روش ها و مزایای ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی

۵ بازديد

ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی، به یکی از موضوعات جذاب و پرطرفدار در دنیای دیجیتال تبدیل شده است. با افزایش تعداد محتواهای چندزبانه و مخاطبانی که از سراسر جهان به دنبال این محتواها هستند، نیاز به ترجمه خودکار و دقیق ویدئوها روزبه‌روز بیشتر می‌شود. در این زمینه، ابزارهای هوش مصنوعی با استفاده از یادگیری ماشین، پردازش زبان طبیعی (NLP) و ترجمه ماشینی به کمک کاربران آمده‌اند تا محتوای ویدئویی را به زبان‌های مختلف ترجمه و زیرنویس‌های مناسبی تولید کنند. در ادامه چند ابزار بسیار حرفه ای و هوش مصنوعی برای ترجمه ویدئوهای یوتیوب را معرفی می کنیم.

لیست

مزایای ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی

از اصلی‌ترین مزایای ترجمه ویدئو با هوش مصنوعی، سرعت بالا و هزینه کمتر نسبت به ترجمه‌های سنتی است. این ابزارها می‌توانند به ‌سرعت محتوای صوتی را به متن تبدیل کرده و سپس به زبان‌های دیگر ترجمه کنند. در نتیجه، صاحبان کانال‌ها و تولیدکنندگان محتوا می‌توانند به راحتی ویدئوهای خود را در اختیار مخاطبانی از کشورهای مختلف قرار دهند و به این ترتیب، دسترسی جهانی به محتوای خود را افزایش دهند.

با توجه به سیاست های پلتفرم یوتیوب، هر اندازه مخاطب کانال و بازدید ویدئوهای شما بیشتر باشد، درآمد بالاتری بدست خواهید آورد. کافیست ویدئو را بسازید و با هوش مصنوعی به زبان های مختلف آن را ترجمه کرده و زیرنویس آن را به فیلم اضافه کنید. در نتیجه، بازدیدکننده های دارای مشکلات شنوایی یا از سایر زبان ها جذب ویدئوهای شما می شوند. در نهایت، با نقد کردن درآمد یوتیوب منبع درآمد دلاری بسیار مناسبی را بدست می آورید.

بهترین هوش مصنوعی برای ترجمه ویدئو یوتیوب

یکی از گام های مهم برای ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی ، توجه به دقت آنها است. برخی از هوش مصنوعی ها دقت بالایی نداشته و زیرنویس و دوبله های مناسبی را در حال حاضر ارائه نمی دهند. اما برخی از آنها توسط بسیاری از یوتیوبرها استفاده شده و هر روز دقت آنها بالاتر می رود.

از بهترین هوش مصنوعی ها برای ترجمه ویدئوهای یوتیوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

·   Easysub

 

یکی از بهترین ابزارهای ترجمه ویدئوها با هوش مصنوعی easysub است که از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کند. این ابزار سرعت بسیار بالایی برای ترجمه داشته و امکان تغییر و ادیت زیرنویس های آن نیز وجود دارد. برای استفاده از این هوش مصنوعی ابتدا لینک ویدئو را به آن اضافه کنید. سپس زبان ترجمه را انتخاب و در نهایت فایل زیرنویس را می توانید دریافت کنید.

بعد از دریافت فایل زیرنویس، آن را به ویدئوی خود در یوتیوب اضافه کنید تا کاربرانتان بتوانند براحتی از محتوای ویدئو مطلع شوند.

·   Heygen.com

برای ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی، Heygen.com انقلابی به پا کرده است. این هوش مصنوعی با دقت بسیار بالا نه تنها ویدئوها را به زبان مورد نظر ترجمه می کند، بلکه زیرنویس نیز به فیلم اضافه می شود.

بعد از ثبت نام در این سایت، می توانید ویدئوی خود را آپلود کرده و زبان مورد نظر را برای ترجمه انتخاب کنید. جالب است بدانید که بعد از دوبله، می توانید متن ویدئو را در ثانیه های مختلف مشاهده کرده و در صورت نیاز آن را ادیت کنید.

لازم به ذکر است که این هوش مصنوعی ویدئوها را با صدای شخصیت های موجود در ویدئو ترجمه می کند. به همین دلیل به شدت مورد توجه یوتیوبرها قرار گرفته است.

·   Veed

 

یکی دیگر از بهترین هوش مصنوعی های ترجمه فیلم، برای اضافه کردن زیرنویس به ویدئوهای یوتیوب، veed است که دقت ایده الی دارد. این هوش مصنوعی قابلیت های مختلفی از قبیل اضافه کردن ایموجی و دوبله صدا نیز دارد و نسخه رایگان این امکانات را برای 5 دقیقه از یک ویدئوی 10 دقیقه ای در اختیارتان قرار می دهد.

با توجه به تعداد ویدئوهایی که در ماه تولید می کنید می توانید از طرح های پایه، حرفه ای و تجاری آن که به ترتیب 18، 30 و 59 دلار در ماه هزینه دارند استفاده کنید.

·   Subtitlebee

 

اگر به دنبال ابزار مناسبی برای اضافه کردن زیرنویس فارسی یوتیوب هستید، subtitlebee می تواند انتخاب مناسبی باشد. این هوش مصنوعی دقت حدود 90 درصد دارد و بیش از 100 زبان را پشتیبانی می کند.

از ویژگی های خوب این ابزار، امکان ترجمه کردن زیرنویس ها به زبان های مختلف است. یعنی اگر شما فایل زیرنویس یک ویدئو را داشته باشید، می توانید آن را در subtitlebee آپلود کنید و با زدن دکمه ترجمه زیرنویس ترجمه شده آن را به زبان مورد نظر دریافت و به ویدئوی خود اضافه کنید.